Erhvervsnyt Silkeborg bringer dig tættere på dit lokale erhvervsliv

Erhvervsnyt Silkeborg giver den bedste dækning af, hvad der sker i virksomhederne nær dig. Vi holder dig opdateret med aktuelle nyheder, regnskaber og indblik i virksomheder og ledelse.


Udvikling og fornyelse behøver ikke nødvendigvis være noget, man skal spejde mod udlandet efter. Derfor sætter vi spot på dem, der kommer med lokale løsninger på morgendagens udfordringer, og vi inddrager ledere, politikere og eksperter i vores journalistik.


Alt sammen for at give dig viden om, hvad virksomhederne omkring dig arbejder med, og hvor udviklingen bevæger sig hen.

Er du interesseret i et abonnement på Erhvervsnyt Silkeborg

Journalistik koster penge at producere. Så for at få adgang til alt indhold på erhvervsnytsilkeborg.dk kræver det, at du køber et abonnement. Du har følgende muligheder:

Vælg det abonnement der passer dig

Få adgang nu
MobilePay
Betalingskort

*De første 5 uger er gratis. Herefter overgår du til et almindelig måned abonnement.

Introduktionstilbud gælder kun husstande, der ikke har haft abonnement de seneste seks måneder. Den anførte besparelse gælder introduktionsperioden, altså første betalingsperiode. Abonnementet kan let og uden binding opsiges i introduktionsperioden. Herefter gælder normalpris, og abonnementet kan opsiges til udløb af en betalingsperiode. Hvis du har et abonnement på Midtjyllands Avis er Erhvervsnyt Silkeborg inkluderet i dit abonnement.

Ønsker du at købe et abonnementer til dig og din virksomhed?

Vi hjælper gerne dig og din virksomhed i gang med et abonnement på Erhvervsnyt Silkeborg. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op med en god løsning til dig og din virksomhed.

Et Erhvervsnyt Silkeborg-abonnement vil kunne gives til medarbejdere skattefrit, hvor det på baggrund af en konkret vurdering vurderes at være relevant i forhold til deres arbejde.

Er du interesseret i en artikel?

Har vi skrevet en artikel om din virksomhed, du ønsker at få på jeres hjemmeside? Skriv til os med oplysninger om den artikel, du er interesseret i, så vender vi tilbage med information om pris og ophavsret.