Jacob Kærsgaard Mortensen fra bliver ansvarlig for at videreudvikle brandet og holde fokus på vækst i salget af køkkenklassikeren Multiform.

Silkeborgenser med passion for køkken og kommunikation

Jacob Kærsgaard Mortensen fra Silkeborg er udnævnt til ny salgs- og marketingchef for Multiform

JOBNYT: Jacob Kærsgaard Mortensen, 44 år, tiltræder nu stillingen som salgs- og marketingchef hos Multiform, der har været kendt for dansk design og håndlavede køkkener gennem nu 40 år.

Hermed bliver han overordnet ansvarlig for salget og markedsføringen af Multiform-køkkenerne og løsningerne til resten af boligen til private og erhvervskunder. Både i ind- og udland, hvor han kommer til at spille en central rolle i opfyldelsen af Multiforms strategi for vækst.

Jacob Kærsgaard Mortensen har solid marketingerfaring, herunder fra jobs i køkkenbranchen. Desuden har han arbejdet med kommunikation på strategisk niveau i forskellige PR-bureauer med særlig interesse for digitaliseringens muligheder.

Uddannelsesmæssigt er han cand.mag. i engelsk med sidefag i filosofi fra Aarhus Universitet - suppleret med en journalistisk tillægsuddannelse.

Jacob Kærsgaard Mortensen bor i Silkeborg, er gift og har to døtre.

Fritiden bruger han gerne med familien og venner. Og løbeskoene er tit snøret. Han er passioneret løber og deltager gerne i ultraløb og marathonløb.

De første køkkener i Multiform blev til i 1982 i et værksted i en baggård i Vestergade 47 i Aarhus, og i 1984 flyttede virksomheden til Kibæk ved Herning, hvor den ligger i dag. MTL