Christina Vester er uddannet cand.ling.merc. i tysk ved Aarhus Universitet med PR, marketing og kommunikation som specialeområder.

Nyansat i Silkeborg skal styrke netværket af virksomheder

JOBNYT: Danish Export Association i Silkeborg har ansat Christina Vester som ny member relations coordinator til Energy-netværket. Hun skal være med til at udvikle og styrke netværket, som har over 70 eksportvirksomheder inden for energisektoren.

Hendes opgaver kommer blandt andet til at omfatte medlemspleje med henblik på at styrke relationerne til virksomhederne og derigennem få et bedre kendskab til deres ønsker og behov for fremtidige eksportfremstød og netværksmøder. Konkret skal Christina Vester organisere og deltage i eksportfremstød og aktiviteter, som Danish Export Association faciliterer for medlemmerne af Energy-netværket.

Christina Vester kommer fra en stilling som salgskoordinator og teamleder i møbelvirksomheden Actona Group i Holstebro og har tidligere blandt andet studeret og arbejdet i Tyskland og været i praktik hos Danish Exports gode samarbejdspartner, Dansk-Tysk Handelskammer.

Indlæser debat